Trapliften aanbevolen bedrijven

huislift

 

 

Trapliften

Al onze trapliften zijn op maat van uw trap. Onze expert maakt een offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt. Steeds op maat van uw trap Betaalbaar in onderhoud Verbouwen is niet nodig Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen) Geplaatst door onze monteur binnen 4 weken. U wil de traplift of stoeltjeslift in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in n van onze showrooms te Waregem, Wemmel of Luik. Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel de traplift komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.

Trapliften

Ook na aankoop van uw lift zijn we er graag voor U. Al onze liften zijn van uitstekende kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier aan zult beleven. Onderhoudsbeurten en eventuele reparaties worden door ons eigen onderhoudsteam snel en vakkundig uitgevoerd. Lokale technici verspreid over gans Belgi 7/7 en 24/24 bereikbaar, ook op zon- & feestdagen Reeds meer dan 50 jaar ervaring Zowel eigen als vreemde liften in onderhoudsportefeuille VERLENGDE WAARBORG Bij aankoop van uw traplift kan u kiezen voor een verlengde waarborg 5 jaar zekerheid inzake kosten voor reparatie en onderhoud Alle kosten voor onderdelen, verplaatsing & arbeidstijd neemt Comfortlift op zich Gratis jaarlijks onderhoud ONDERHOUD & HERSTELLINGEN Na afloop van uw waarborgperiode biedt Comfortlift u een onderhoudscontract op maat aan. Jarenlange service gegarandeerd U wordt op regelmatige tijdstippen gecontacteerd om uw onderhoud in te plannen Langere levensduur van uw lift Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren op het grat

monte escalier

Wat is de prijs van een traplift? De prijzen die gehanteerd worden voor een traplift zijn het meest afhankelijk van het type trap dat u heeft. Een traplift voor een rechte trap zal minder kosten dan een trap met daarin meerdere bochten. Om een goede indicatie te krijgen van de prijs voor een traplift is het sterk aan te raden meerdere offertes te vergelijken. Prijzen per type traplift en installateur kunnen namelijk van elkaar verschillen. Rechte traplift prijsindicatie: vanaf 2.750,- (Tweedehands vanaf 2.000,-) Traplift met een enkele bocht: vanaf 6.000,- (Tweedehands vanaf 4.500,-) Traplift met een dubbele bocht: vanaf 8.000,- (Tweedehands vanaf 6.000,-)

ascenseur domestique

Een tweedehands traplift is een stuk voordeliger dan een nieuwe. Maar is een gebruikte traplift wel veilig? Past dit ook in w woning? Wat zijn de traplift prijzen? En mocht u inderdaad een tweedehands traplift kopen, hoe zit het met de installatie, het onderhoud en de service? U wilt niet het risico lopen dat uw traplift het begeeft en u niet meer naar boven of naar beneden kunt. SOLIDE GEBRUIKTE TRAPLIFTEN Wij kunnen u gerust stellen. Als grootste Nederlandse leverancier van gebruikte trapliften bieden wij een compleet servicepakket: van het inmeten en de installatie tot en met het onderhoud en oplossen van storingen. Al onze tweedehands trapliften zijn uitgebreid gereviseerd en grondig getest. En ontstaat er tch een storing, dan staat onze servicedienst dag en nacht voor u klaar.

Een tweedehands traplift, maar nog niet via de gemeente

De fabrikanten die de trapliften nu leveren, zeggen vaak dat hergebruik niet mogelijk is, omdat geen trap hetzelfde is Ongebruikt in magazijn Smienk Trapliften is een van de bedrijven die is ingesprongen op dat groeiende kostenbewustzijn in de zorg. Oprichter Smienk werkte tot een aantal jaar geleden als adviseur bij Molenaar Welzijnsproducten en zag daar hoe vaak trapliften binnen relatief korte tijd alweer verwijderd moesten worden. Om vervolgens in een magazijn te verdwijnen en niet meer gebruikt te worden.

TRAPLIFT DOOR NIEUW MODULAIR CONCEPT VEEL SNELLER LEVERBAAR

De beslissing tot aankoop van een traplift wordt vaak uitgesteld tot het cht niet meer anders kan. Omdat een traplift doorgaans geheel op maat wordt gemaakt, is er meestal sprake van een levertijd van enkele weken. Iedere dag wachten is vaak wel een dag te veel. Otolift Trapliften heeft daarom een nieuwe traplift ontwikkeld, die aanzienlijk sneller kan worden geleverd

BINNEN 48 UUR GEBRUIKSKLAAR GELEVERD

De rail van de nieuwe Modul-Air traplift is modulair opgebouwd. De rail hoeft niet meer in de fabriek op maat te worden gemaakt, de monteurs kunnen dit voortaan op locatie doen. Omdat Otolift alle onderdelen voor de Modul-Air op voorraad heeft, kan Otolift de Modul-Air traplift binnen 48 uur volledig gebruiksklaar plaatsen.

EEN COMPROMIS

Ondanks die modulaire opbouw is de Modul-Air allesbehalve een compromis. De Modul-Air heeft namelijk de dunste enkele rail ter wereld. Deze slanke rail neemt minder ruimte in beslag en valt ook minder op in het interieur. Hij kan bovendien ook nog gemakkelijker langs de binnenbocht of buitenbocht van de trap worden geplaatst. Standaard beschikt de Modul-Air, net als de andere Otolift trapliften, over een automatisch draaibare zitting en een automatisch opklapbare voetenplank. Door de slimme Reverse Drive Technology kan de stoel zich ook deels of geheel achteruit verplaatsen om te voorkomen dat de benen of voeten tegen de muur of trapleuning kunnen stoten.

Alles over trapliften

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een traplift? Er zijn verschillende dingen waar op u moet letten wanneer u een traplift wilt kopen. Allereerst is het type trap dat u in huis heeft erg bepalend. Er zijn 3 verschillende soorten trappen: Een rechte trap Een trap met n bocht (kwartdraai) Een trap met een dubbele bocht (2x kwartdraai) Bij elke trap hoort een ander type traplift. Een traplift voor een rechte trap is doorgaans het voordeligst en een traplift voor een trap met een dubbele bocht het duurst. Het is belangrijk om verschillende modellen trapliften te overwegen. Hierover kunt u in gesprek gaan met de leveranciers. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om meerdere gratis offertes te ontvangen door een aanvraag te doen via onze website.A

 

Tags: Installatie liften overzicht - Een veranda bestellen - Traplift -