TRAPLIFTEN STROBBE

huislift

Traplift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een traplift. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen zoals trapliften. Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.

Trapliften van Strobbe Mobilty Solutions

Onze trapliftsystemen kunnen hoogtes aan tot 20m.: meerdere verdiepingen zijn dus geen probleem. We laten u kiezen uit vrijwel alle types liftstoelen en verschillende uitvoeringen. De aandrijving gebeurt via batterijen. rechte trappen draaitrappen met buiten- of binnenbocht buitentrappen

Wat hebben wij te bieden!

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften. Trapliften zijn een betaalbare en comfortabele oplossing als je zelf niet gemakkelijk de trap meer op kunt. Dankzij een goede traplift kan u gewoon in uw huis blijven wonen. U kan de trap onder alle omstandigheden, zonder moeite, blijven gebruiken. Vergeet dus een noodgedwongen verhuis of het idee om ‘beneden te slapen’. Bij een traplift wordt een rail voorzien die gelijkloopt met de helling van je trap. Die rail kan zowel op de trap als in de muur verankerd worden. Door middel van een stoeltje, bevestigd op de rail, verplaats je je van de benedenverdieping naar boven, en andersom. Of je nu een rechte trap hebt of een trap met bocht, een traplift is voor vrijwel iedere trap geschikt. Die wordt namelijk op maat gemaakt naargelang jouw comforteisen. Zo heb je voor erg smalle trappen stoeltjes die meedraaien zodat je knieën de muur of de leuning niet raken. Hoewel een traplift in de meeste gevallen wel mogelijk is, is het niet altijd de meest gepaste oplossing voor jouw situatie. Bij een traplift moet je namelijk in staat zijn zelfstandig de verplaatsing van rolstoel naar stoeltje te maken. Je moet ook zelf de traplift kunnen besturen. Interesse in een traplift? Contacteer ons voor meer info over onze trapliften op +32 (0)51 92 09 08 of ga naar onze contactpagina .

tags: Opkoper autos - opkoper bedrijfswagens - ramen en deuren