Trapliften

 

Trapliften

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.

Meer Leveranciers in Trapliften

Stannah

Stannah biedt een breed palet aan stoelen. Voor ieders budget en smaak. Of u nu luxueuze stoffen bekleding wenst, stijlvol leder of makkelijk schoon te maken vinyl, Stannah biedt het u allemaal in een verscheidenheid aan kleurtinten. Voor iedere stoel zijn opties beschikbaar om de stoel aan te passen aan uw wensen. Uniek is de gebruiksvriendelijke gordel die u met één hand kunt bedienen. Een andere optie is bijvoorbeeld een elektrisch opklapbare voetenplank. Alle stoelen zijn sowieso compact op te klappen, waardoor de breedte van de gang en trap zoveel mogelijk behouden blijft. Bekijk hieronder de voordelen van de verschillende stoelen, de maatvoeringen en de bekledingskleuren.

Thyssenkrupp

Een thyssenkrupp traplift betekent kwaliteit. Van begin tot einde. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te bekijken wat mogelijk is. U krijgt van ons een gepersonaliseerd voorstel en bij akkoord wordt uw stoeltjeslift in onze fabriek geassembleerd. Daarna komen onze technici uw traplift snel en proper installeren, waarbij ze ook ruim de tijd nemen om alles rustig aan u uit te leggen. Hebt u nog vragen achteraf? U kunt steeds terecht bij uw adviseur of bij onze helpdesk op het nummer 0800 12 697. Wij zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar.

Otolift Trapliften

Nu €650 korting op uw traplift. Alls u kiest u voor Otolift dan krijgt u kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Want Otolift is niet voor niets de marktleider voor trapliften in de Benelux. Dankzij ons uitgebreide aanbod is er altijd een oplossing die past bij uw situatie én bij uw budget. Daarom zit u goed met een Otolift traplift: Compacte installatie, uw trap blijft vrij. Scherp geprijsd, recht uit eigen fabriek. Huur en tweedehands ook beschikbaar.

Een veilige trap in uw eigen huis

Vraag uw prijsopgave aan Ontvang binnen een dag de beste prijs voor een traplift 16 verschillende trapliften Van gerenommeerde fabrikanten Gratis en vrijblijvend

Traplift prijzen: wat kost een traplift?

Het is natuurlijk een onmogelijke opgave een exacte prijs te geven voor een traplift met zo veel fabrikanten en modellen op de markt. Je mag echter aannemen dat een kwalitatieve traplift niet goedkoop is. Daarom geven wij een overzicht van de traplift prijzen in België.

Als je echter ziet welke materialen en hoeveel onderdelen een traplift heeft, is het al vlug duidelijk waarom de traplift kostprijs enkele duizenden euro's oploopt. De rail, stoel, elektrische motor, veiligheidssystemen, sensoren, … Eigenlijk is een traplift een technisch meesterstuk en dat heeft nu éénmaal zijn prijs. Terug veilig de trap betreden op rechte trappen of trap met bocht? Hierbij kan een traplift helpen.

Via deze website kan je jezelf informeren met tips & advies om de beste traplift te vinden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Nood aan een rechte traplift of een traplift met bocht? Wij geven inzicht en informatie wat de markt te bieden heeft. Een stoellift laten plaatsen of een traplift plaatsen in huis, appartement of flat, huurwoning of huurhuis, rusthuis, zorginstelling, residentie, zwembad, bibliotheek, gemeentehuis, woonzorgcentrum, serviceflat, ziekenhuis geriatrie...? Ontdek hier alles. Ook info over welke traplift kopen, welke traplift plaatsen, de traplift prijs, traplift subsidies, traplift leveranciers en soorten trapliften. ramen en deuren