Niveka trapliften

huislift

 

 

Waarom Niveka

Niveka is op de eerste plaats een installatie bedrijf. Gespecialiseerd in het aanpassen van badkamers voor 65+ Plaatsen van instapbaden - inloopdouches - badliften en zitbaden. Probleem: Vele badkamers zijn een verdieping hoger geplaatst. Het verplaatsen van een badkamer naar beneden is redelijk ingrijpend. Waarschijnlijk is er dan nog niet genoeg ruimte op het gelijkvloers. De badkamer moet in afmeting en gebruiksvriendelijkheid inboeten. Meestal moet dan ook de slaapkamer naar beneden verhuizen. Dat allemaal terwijl een bestaande badkamer snel en eenvoudig aangepast kan worden, tot een veilige plaats om te baden of te douchen.

Oplossing

een traplift! Alle verdiepingen en kamers zijn vlot en comfortabel bereikbaar. Voor alle trappen is er een traplift, ook voor uw hobbyzoldertrap uw wijnkeldertrap en zelfs voor een buitentrap (waterbestendig). Uw woning moet geen grote aanpassingen ondergaan, klaar in een dag. Veel meer toegankelijke ruimtes in uw woning = comfortabeler leven.

Wat hebben wij te bieden!

Gratis en vrijblijvend advies en een offerte op maat van de klant! 2jaar garantie op trapliften onderdelen, werken en verplaatsing! Snelle levering (vanaf 1week) afhankelijk van het soort trap! Installatie in één dag en stofvrij, alles mooi opgeruimd bij vertrek! Keuze uit verschillende afwerkingen in kleuren, materiaal en vorm! Correcte naverkoop dienst in heel België! Jaarlijks onderhoud van uw traplift indien U wenst!

vNiveka trapliften: + Installatie traplift in één dag! + + Stofvrij en alles opgeruimt bij vertrek! + + Leveringstermijn vanaf één week! + + Twee jaar schriftelijke garantie! + Wij werken enkel met betrouwbare fabrikanten, die al jaren aan de top staan in de wereld van de trapliften. Zo gebruiken zij alleen de beste en de nieuwste materialen, zodat U zonder zorgen nog jaren kan genieten van uw traplift. En zo leveren wij steeds de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs, volledig op maat gemaakt.

80% van onze klanten komt in aanmerking voor een premie of terugbetaling bij de aankoop van een traplift, instapbad of badlift, via de Vlaamse gemeenschap. Laat u eerst goed informeren, voor u een aankoop tekent!

 

tTags: