Huisliften aanbevolen bedrijven

huislift

 

 

Huislift

Al onze huisliften zijn op maat van uw huis. Onze expert maakt een offerte op maat van uw huis en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt. Steeds op maat van uw huis en interieur Betaalbaar in onderhoud Geen zware verbouwingen nodig Helpservice 24/24 - 7/7 (ook op zon- en feestdagen) Liftput niet altijd vereist. Een huislift voor elke prijsklasse Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte huislift. We overwegen met u de voor-en nadelen per huislift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw huis. Enkel zo installeren wij de huislift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze huisliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden. Vraag een offerte op maat aan Meer dan 50 jaar ervaring en know-how Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een huislift. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type woning vinden wij een oplossing. De monteurs van elke huislift werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een huislift op maat.

Huislift

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een producent met 40 jaar ervaring; 900 liftsystemen per jaar verlaten deze fabriek. Onze unieke liften zonder schacht of put zijn ontwikkeld voor gebruik in particuliere woningen en hebben een beperkte hefhoogte van 3,5 meter. De huisliften met schacht bereiken een hoogte van 6 meter.De schachtloze huisliften zijn voorzien van een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afsluit. Wanneer de liftcabine op de begane grond staat, kan de bovenliggende verdieping dankzij de vloerplaat volledig worden benut. Zodra de liftcabine boven is, sluit de bodemplaat de sparing in het plafond weer af. De HLO-3500 huislift is leverbaar in 4 binnenmaten.

Huislift A-4000

Deze betaalbare compacte huislift (circa 1m2 vloeroppervlakte) kan in iedere woning en in elk trappenhuis geplaatst worden. U kunt langer in uw huis blijven wonen, uw wooncomfort neemt toe, en de kans op valpartijen neemt af. Deze kleinste lift van Nederland is uiterst zuinig (in stand-by energielabel A), heeft een levensduur van circa 30 jaar, en is geschikt tot vier verdiepingen/13 meter hoogteverschil. De woonhuislift kan de eyecatcher in uw woning worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de lift onopvallend weg te werken achter een ‘normale’ deur. Wilt u liever een grotere woonhuislift? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Wat kost een huislift?

De kosten van een lift in huis zijn afhankelijk van wat voor lift u naar op zoek bent. Een personenlift zoals u die ook wel in hotels en grote gebouwen vind kost zo tussen de 20.000 en 40.000 euro. Dit bedrag lift zo hoog omdat er erg veel verbouwd moet worden. De constructie van reguliere woningen zit namelijk niet zo in elkaar dat er makkelijk een huislift geplaatst kan worden. Het maatwerk dat tijdens de verbouwing plaats moet vinden is dus behoorlijk. Het is echter mogelijk om voor een goedkoper alternatief te gaan. Lift voor de trap Een lift voor de trap is verreweg de goedkoopste optie voor een lift in huis. Deze lift wordt aan de trapreden bevestigd en met u stoellift kunt u via een rail van A naar B gaan. Daarnaast zijn de kosten van een traplift ook nog eens een fractie van die van een huislift. Voor een traplift voor een rechte betaalt u vanaf 2750 euro. Als u op zoek bent naar een lift voor de trap voor een rolstoelgebruiker dan biedt een plateaulift de oplossing. Deze wordt eveneens aan de trap bevestigd en rolstoelgebruikers kunnen het plateau oprijden waarna de lift hen naar boven of beneden brengt. Dit is een zeer stevige en veilige constructie.

Platform huislift

De platformlift TR-7 voor rechte trappen is uitermate geschikt voor mindervaliden, rolstoelgebruikers, maar ook om zware goederen over een hoogteverschil tussen 2 verdiepingen. Wanneer de platformlift niet in gebruik is, kan de lift zeer smal worden opgeklapt. Dit gaat volledig automatisch. De platformlift kan zowel op staanders (op de treden en/of vloer) als op de wand worden gemonteerd en kan gebruikt worden voor binnen- en buitentoepassingen.

Subsidies en premies

Trapliften, huisliften en platformliften worden erkend als middelen waardoor thuis wonen mogelijk blijft. Daarom steunen de Vlaamse, provinciale en gemeentelijke overheden en besturen in veel gevallen de installaties van liften in woningen, door het toekennen van premies. Komt u in aanmerking voor een subsidie? Wij helpen u graag op weg! Het aanbod en de voorwaarden van de verschillende overheden inzake tussenkomsten voor trapliften, huisliften en platformliften thuis evolueert voortdurend en wel in positieve zin: er komen steeds meer steunmaatregelen bij. Het loont dus zeker de moeite om regelmatig de links op deze pagina te consulteren. Zo mist u zeker niet het financiële voordeel waar u recht op heeft. U kan ook steeds terecht bij één van onze thyssenkrupp Encasa adviseurs. Zij helpen u graag de weg te vinden naar de premie of subsidie waarvoor u in aanmerking komt. Wij hebben daar uitgebreide ervaring mee. Graag lichten we alvast enkele organisaties, premies en tips toe die van belang zijn bij de navraag naar een subsidie en of u daar recht op heeft: VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap) Indien de begunstigde jonger is dan 65 jaar op het moment van 1e inschrijving, dan maakt u kans op een vergoeding voor uw lift. Voor een traplift kan dat bijvoorbeeld een maximale vergoeding van € 8.334,17 (jaarlijks referentiebedrag) zijn. Aan deze inschrijving gaat wel een medische indicatie vooraf. Na inschrijving krijgt u een persoonlijk VAPH-nummer, wat u uw leven lang kunt gebruiken. Indien u ouder bent dan 65 is een aanvraag ook mogelijk, als u maar voor uw 65e stond ingeschreven en over een VAPH-nummer beschikt. Voor Wallonië betreft het hier een AVIQ-nummer (Agence pour une Vie de Qualité ) en voor het Duitstalig gebied de DPB (Dienststelle für Personen mit Behinderung ). Meer informatie hieromtrent vindt u op de website van het VAPH . Klik hier voor de actuele refertelijst van het VAPH. Vlaamse Aanpassingspremie voor Ouderen Bent u 65 of ouder, en wenst u een tegemoetkoming te verkrijgen voor woningaanpassingen in functie van uw handicap, dan moet u bij het Agentschap Wonen Vlaanderen aankloppen. De aanpassingspremie van Wonen Vlaanderen is inkomensgebonden. Uw netto-belastbaar gezinsinkomen is een criterium voor de eventuele toekenning. De premie bedraagt maximaal € 1250. U kunt voor meer informatie terecht bij de provinciale afdelingen van het Agentschap Wonen Vlaanderen

 

Tags: Installatie liften overzicht - Houtskeletbouw - Vouwgordijenn kopen - Energieleveranciers vergelijken - Een veranda bestellen -